Lendon Pożyczki - prawdzie opinie

Awatar użytkownika
Student
Posty: 16
Studiuję: Ekonomia

Gepoman, 18 lis 2016, 13:08

Czy ktoś miał coś wspólnego z firmą Lendon albo brał tam pożyczkę? Chodzi mi o prawdziwe opinie klientów. Pytam na forum, bo mam wrażenie, że te wszytkie opinie w sieci to oni sobie sami piszą.

Awatar użytkownika
Student
Posty: 20
Studiuję: Ekonomia

Adams, 18 lis 2016, 14:07

No i masz rację, bo z opiniami w Internecie to jest tak, że te pozytywne to piszą głównie pracownicy firm i marketingowcy, a ludzie sami piszą raczej jak coś jest nie tak i są wkurzeni. Pozytywnych im się nie chce pisać.
Tu masz moją recenzję pożyczki w Lendon antyhaczyk.blog.../lendon-pl-opinie-o-pozyczce.html

Moja opinia jest dobra, ale za zaznaczam, że korzystałem tylko z pierwszej darmowej dla testów.

Awatar użytkownika
Student
Posty: 16
Studiuję: Ekonomia

Gepoman, 18 lis 2016, 15:25

A skąd mam wiedzieć, że twoja jest rzetelna i te w komentarzach, a nie jakieś sponsorowane?

Awatar użytkownika
Student
Posty: 13
Studiuję: Ekonomię

Adames, 18 lis 2016, 16:48

No nie możesz mieć. Ja tylko przetestowałem tą pierwszą darmową, a co do komentarzy to też nie wiem, czy to ludzie piszą, w sensie klienci, czy pracownicy Lendon. Czasem mi ktoś, zarzuca, że komentarze są przesadnie dobre, no ale jak pisze ktoś to publikuję, ale nie widzę kto to.

Awatar użytkownika
Student
Posty: 13
Studiuję: Zarządzanie

Nemonik, 18 lis 2016, 20:31

Ja to bym miała ograniczone zaufanie do tego typu firm. Jak już chcesz skorzystać, to poczytaj opinie w necie owszem, ale nie zapomnij dokładnie przestudiować umowy.

Awatar użytkownika
Student
Posty: 13
Studiuję: Ekonomię

Adames, 22 lis 2016, 13:15

Ograniczone zaufanie jest wielce wskazane nie tylko w tego typu firmach, ale ogólnie we wszystkich bankach i innych firmach związanych z finansami i ubezpieczeniami, bo to jest branża, w której najwięcej jest manipulacji i naciągania.

Awatar użytkownika
Student
Posty: 20
Studiuję: Finanse

GieWu, 22 lis 2016, 13:21

Trzeba dobrze przeczytać umowę, a każdy tylko klika i hulajdusza, a nikomu się nie chce umów i regulaminów czytać i potem jest płacz. Ja wszystko wertuję najpierw i potem jeszcze szukam opinii w Internecie, bo o praktycznie każdym produkcie finansowym, czy to konto, czy kredyt, czy coś tam innego już na pewno ktoś coś napisał w sieci. Trochę jest z tym nudnego wertowania, ale można się dzięki temu uchronić przed przykrymi niespodziankami, więc chyba warto trochę czasu poświęcić.

Awatar użytkownika
Student
Posty: 16
Studiuję: Ekonomia

Gepoman, 26 lis 2016, 14:05

Na razie się wstrzymałem.

Awatar użytkownika
Student
Posty: 20
Studiuję: Finanse

GieWu, 11 sty 2017, 16:10

To jest ta sama firma co Extraportfel, różnią się nieznacznie w ofercie, ale są to na tyle małe różnice, że chyba nieodczuwalne. Tylko w przypadku pierwszej darmowej pożyczki widać różnice bo w Lendon jest na 30 dni, a w Extraportfel na 45 dni.

Awatar użytkownika
Student
Posty: 63
Studiuję: Zarządzanie

geso, 08 lip 2017, 19:00

Porządna recenzja, przyda się.


Wróć do „Rozmowy Studenckie na różne tematy.”