V Ogólnopolska Konferencja Naukowa Technologów Przetwórstwa
: sobota 21 sty 2012, 22:43
17 - 18 Maj 2012
V Ogólnopolska Konferencja Naukowa Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw nt.:
DOSKONALENIE JAKOŚCI ŻYWNOŚCI Z OWOCÓW, WARZYW I GRZYBÓW
w tym:
BEZPIECZNE I WARTOŚCIOWE SUROWCE
TRADYCYJNE I NOWOCZESNE TECHNOLOGIE
TECHNIKI ANALITYCZNE
OWOCE, WARZYWA I GRZYBY A ZDROWIE CZŁOWIEKA
Konferencja odbędzie się w terminie 17-18 maja 2012 r. w KrakowieKomunikat 1
V Ogólnopolska Konferencja Naukowa Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw nt.:
DOSKONALENIE JAKOŚCI ŻYWNOŚCI Z OWOCÓW, WARZYW I GRZYBÓW
w tym:
BEZPIECZNE I WARTOŚCIOWE SUROWCE
TRADYCYJNE I NOWOCZESNE TECHNOLOGIE
TECHNIKI ANALITYCZNE
OWOCE, WARZYWA I GRZYBY A ZDROWIE CZŁOWIEKA
Konferencja odbędzie się w terminie 17-18 maja 2012 r. w KrakowieKomunikat 1