Witaminy dla aktywnych

Awatar użytkownika
Student
Studiuję: fotografie

franciszek, czwartek 15 wrz 2022, 17:20

Muszę przyznać, że sama ostatnio poszukiwałem jakiegoś sprawdzonego miejsca, w którym mogłabym zamówić porządne suplementy diety. Nie ukrywam, że wpadła mi w oko Neoglandyna i chyba zdecyduje się na jej zamówienie. Zawiera w składzie wysokiej jakości oleje roślinne tłoczone na zimno, które z pewnością pozytywnie wpłyną na mój organizm.

Awatar użytkownika
Student

fangor, wtorek 13 gru 2022, 16:15

Moim zdaniem, jeżeli chodzi o sprawdzony sklep z odżywkami, to koniecznie pod uwagę wejście asortyment na stronie sklepu bodyshock.pro. Wiem że moja znajoma kilka razy robiła tam zamówienie i była bardzo zadowolona z otrzymanych produktów. Dajcie znać, co wy uważacie o ich propozycjach.

Awatar użytkownika
Student
Studiuję: medycyna

tankusia, środa 25 sty 2023, 23:20

Jeśli potrzebne są informacje o witaminach to warto zwrócić uwagę na witrynę Apteo gdzie dowiesz się co daje podawanie witaminy D. Zakupisz tam też produkty z tą witaminą i dowiesz się wszystkiego w tym jakie są normy witaminy D. Idealne miejsce do odwiedzin.

Awatar użytkownika
Student

franciszek, środa 11 paź 2023, 18:29

Dzięki za odpowiedzi :).

Awatar użytkownika
Student
Studiuję: Marketing

oksynia, środa 25 paź 2023, 09:00

A nie lepiej zadbać o odpowiednią dietę, która dostarczy właśnie wszystkich niezbędnych składników odżywczych i witamin? Jestem zwolenniczką takiego właśnie działania. Od dłuższego czasu zamawiam https://www.zdrowycatering.pl i czuję się świetnie. Polecam przetestować na sobie

Awatar użytkownika
Student
Studiuję: Astronawigacja

Ugalit, środa 27 gru 2023, 21:39

Suplementy i witaminy dla psów są ważnym elementem dbania o zdrowie i dobre samopoczucie czworonogów. Prawidłowo zbilansowana dieta dostarcza większości niezbędnych składników odżywczych, ale czasem konieczne jest uzupełnienie pewnych substancji, zwłaszcza w przypadku psów starszych, chorujących lub o specyficznych potrzebach. Pomagają w utrzymaniu zdrowej skóry i sierści, a także wspierają układ immunologiczny. Dostępne są w postaci oleju rybnego lub oleju lnianego. Wspierają zdrowe stawy i chrząstki, co jest szczególnie istotne u psów starszych lub ras predysponowanych do problemów związanych z układem kostno-stawowym. Witamina D:

Niezbędna do prawidłowego wchłaniania wapnia i fosforu, wpływa na zdrowie kości i zębów. https://petportal.pl/suplementy-i-witam ... -stosowac/

Awatar użytkownika
Student
Studiuję: Astronawigacja

Ugalit, czwartek 28 gru 2023, 18:49

Dziś natrafiłam na fascynujący artykuł na https://www.i-lovelife.pl/samo-zdrowie/ ... -i-efekty/ który skupia się na temacie koktajlu z siemieniem lnianym. Artykuł nie tylko podaje przepis, ale również omawia zalety i efekty spożywania tego zdrowego napoju. Czy ktoś już miał okazję wypróbować ten koktajl albo korzystać ze zdrowotnych właściwości siemienia lnianego? Podzielcie się swoimi doświadczeniami!

Awatar użytkownika
Student
Studiuję: wos

Tvot4fre, wtorek 02 sty 2024, 18:55

jak należy dobrać odpowiednie pod swoje zdrowie?

Awatar użytkownika
Student
Studiuję: kosmetykę

lorena, piątek 19 sty 2024, 10:26

Dlatego ważna jest zdrowa, doskonale zbilansowana dieta. A tutaj warto pomyśleć o diecie pudełkowej, która może być wygodnym rozwiązaniem. Zobaczcie jaki szeroki wybór menu ma chociażby firma Kuchnia vikinga.

Awatar użytkownika
Student
Studiuję: wos

Lvur3qw2, poniedziałek 22 sty 2024, 13:54

jak często je bierzecie?