Własna restauracja
- Posty: 1325
- Studiuję: Astronawigacja
Ugalit, piątek 07 cze 2024, 15:33
Prowadząc restaurację, warto zainwestować w szkolenia dla personelu, które pomogą podnieść jakość obsługi oraz oferowanych usług. Szkolenia gastronomiczne, takie jak https://wartoszkolic.pl/szkolenie/bufet ... onomiczne/ , mogą być bardzo przydatne. Dzięki nim personel może poszerzyć swoją wiedzę na temat przygotowywania i serwowania dań, organizacji bufetów oraz obsługi klienta. To inwestycja nie tylko w rozwój pracowników, ale także w zadowolenie klientów i wzrost prestiżu restauracji.
- Posty: 591
- Studiuję: kosmetykę
lorena, niedziela 23 cze 2024, 12:18
Dobrze wiedzieć... Jak chodzi o mnie, to też chcę otworzyć swoją restaurację i nawet już jestem w tym kierunku na końcowym etapie. Planuję teraz zamówić zaopatrzenie gastronomii w produkty spożywcze u firmy Izmir i będę mogła zacząć działać już pełnowymiarowo.
- Posty: 90
- Studiuję: życie
kindziaa, środa 03 lip 2024, 17:04
A może ktoś z Was szuka namiaru na sprawdzoną firmę, która oferuje sprzedaż profesjonalnych pieców ? jeśli tak to sprawdźcie sobie Bakeres https://www.bakeres.pl/. Znajdziecie tu nie tylko piece obrotowe, wsadowe czy termoolejowe ale też maszyny piekarnicze. Super jakość a do tego atrakcyjne ceny.
- Posty: 4
- Studiuję: windykacja
Quinton, niedziela 11 sie 2024, 21:39
Poleciliście sporo fajnych restauracji, ja osobiście uwielbiam steki, burgery i inne pyszności z kuchni amerykańskiej. Jeśli i Wy jesteście smakoszami i mieszkacie w Łodzi, ciekawym miejscem może być Wall Street BBQ https://bistrowallstreet.pl/
- Posty: 4
- Studiuję: Socjologia
gomiesz, piątek 20 gru 2024, 20:35
W ostatni weekend zastanawiałem się, gdzie zamówić pizzę w Szczecinie, i natknąłem się na stronę https://pizzapeperoni.pl. Wygląda na to, że mają naprawdę szeroką ofertę, a do tego oferują promocje na większe zamówienia, co jest świetnym rozwiązaniem na spotkania ze znajomymi. Czy ktoś już korzystał z ich oferty? Jeśli tak, to jakie pizze polecacie na start? Szczególnie interesują mnie opinie o ich wegetariańskich propozycjach.
- Posty: 176
- Studiuję: Marketing
wajola, sobota 04 sty 2025, 14:25
Prowadzenie restauracji to nie tylko szkolenia i dobry personel, choć to oczywiście bardzo ważne. Trzeba też zadbać o to, żeby składniki zawsze były najwyższej jakości – od momentu zakupu aż po podanie klientom. Kluczowym elementem tego procesu jest odpowiedni transport, szczególnie dla produktów chłodzonych czy mrożonych. Rozwiązania takie jak zabudowa izoterma pozwalają na utrzymanie właściwej temperatury w trakcie przewozu, co eliminuje ryzyko zepsucia składników. To naprawdę ważne, bo jakość produktów ma ogromny wpływ na smak dań i zadowolenie klientów – a to w końcu buduje reputację każdej restauracji.
- Posty: 90
- Studiuję: życie
kindziaa, środa 07 maja 2025, 18:53
Bardzo ważne jest to, by taki lokal gastronomiczny wyposażyć w odpowiedni sprzęt i urządzenia. Jeśli prowadzicie pizzerię albo po prostu chcecie zainwestować w porządny piec to warto skontaktować się z firmą Bakeres https://www.bakeres.pl/. Znajdziecie tu też systemy załadunkowo-rozładunkowe oraz maszyny piekarnicze.
- Posty: 6
- Studiuję: nie studiuje
wiktorjanicki, sobota 10 maja 2025, 18:19
To w takim wypadku polecam sprawdzic co to jest pdp
https://dealsbay.pl/gastronomia/pdp-czy ... -jedzenia/ Na pewno Ci się ta wiedza przyda 

