zdrowe włosy

Awatar użytkownika
Student
Studiuję: rolnictwo

misi3k, czwartek 04 kwie 2019, 13:12

witam,
jeżeli są tu osoby cierpiące na puszące się i suche włosy to serdecznie polecam zabieg keratynowy Amazon Keratin. Dzięki niemu moje włosy zostały odżywione i odzyskały swój blask. PO zabiegu koniecznie stosujcie odpowiednie kosmetyki do włosów, dzięki nim efekt utrzyma się dłużej!

Awatar użytkownika
Student
Studiuję: filozofia

acer29, wtorek 18 cze 2019, 20:37

Mi bardzo pomogła odżywka ze skrzypem polnym:)

Awatar użytkownika
Student
Studiuję: Ekonomia

MatejLub, poniedziałek 11 lis 2019, 12:54

Polecam zapomnieć o suszarce do włosów

Awatar użytkownika
Student
Studiuję: Farmację

alek42, czwartek 30 maja 2024, 00:34

Myślę, że INOAR ma kosmetyki godne uwagi, które fajnie wpłyną na Twoje włosy. Oczywiście musisz poszukać takiej serii, która będzie dopasowana do Twoich potrzeb. U mnie jest nią Vegan Revolution Smooth. Niedawno robiłam zabieg keartnowego prostowania włosów i chciałabym, aby efekt utrzymywał sie u mnie jak najdłużej :)

Awatar użytkownika
Student
Studiuję: Astronawigacja

Ugalit, czwartek 06 cze 2024, 09:38

Dla zdrowych i pięknych włosów warto zainwestować w profesjonalne kosmetyki fryzjerskie. Produkty te często zawierają składniki o wysokiej jakości, które mogą odżywić, nawilżyć i chronić włosy przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Profesjonalne kosmetyki fryzjerskie zostały opracowane przez specjalistów z branży, aby zapewnić optymalną pielęgnację i efektywność działania. Wybierając takie produkty https://hair-shop.pl/ , możemy mieć pewność, że dostarczamy naszym włosom najlepsze możliwe wsparcie, co przekłada się na ich kondycję i atrakcyjny wygląd.