Wyposażenie domu tuż po remoncie

- Studiuję: Prawo
Ulven, środa 04 mar 2026, 14:06
hej, macie może ciekawe pomysły na wyposażenie domu tuż po remoncie? Jakieś fajne meble, dodatki, wszystko się sprawdzi na co trafiliście ostatnio 

- Studiuję: Prawo
darkline_krk, piątek 06 mar 2026, 08:03
Jeżeli szukasz pomysłów na aranżację, wyposażenie wnętrz, szczególnie po remoncie to zerknij na katalog – e-mix. pl. Duża baza asortymentu, niektóre pozycje bardzo oryginalne i trwałe.

- Studiuję: Historia
Mixon, wtorek 15 wrz 2026, 16:36
W tym roku staram się trochę bardziej zadbać o własny komfort i powoli ogarniam rzeczy w mieszkaniu, które od dawna czekały na swoją kolej. Teraz przyszła pora na kuchnię. Obecne meble są jeszcze w niezłym stanie, ale sam układ kompletnie mi nie odpowiada. Mam sporo małych półek, a brakuje mi dużych szuflad, w których można normalnie schować garnki, patelnie czy większe naczynia. Zamiast brać pierwszy gotowy komplet, chcę tym razem dokładniej przemyśleć cały układ. Zacząłem więc przeglądać meblegrycpol. pl i jeśli ktoś ma podobny plan, może kliknąć oraz samemu ocenić tę ofertę. Mnie interesuje przede wszystkim możliwość wybrania tylko takich elementów, których faktycznie potrzebuję. Zastanawiam się jednak, jak wygląda dopasowanie modułów, gdy pomieszczenie ma trochę nietypowe wymiary. Czy przy takiej kuchni zostają później jakieś niewykorzystane miejsca między szafkami? Może ktoś z Was przerabiał podobny temat i podpowie, jak najlepiej wszystko rozplanować?