-
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka-
Jakość i Bezpieczeństwo Żywności Druki do pobrania związane z pracą dyplomową-
I Rok Zasady pisania prac dyplomowych -
II Rok Przed obroną należy dostarczyć do dziekanatu (wersja poprawiona) -
III Rok -
IV Rok Oświadczenie - załącznik 1 Oświadczenie studenta - załącznik 2
Umowa licencyjna załącznik 3 załącznik 4
-
-
Dietetyka Ogólna Karta obiegowa
-
Technologia Żywności Praca z dołączonym streszczeniem w języku polskim i angielskim-
I Rok (załącznik nr 2)powinna stanowić jeden plik w formacie DOC -
II Rok Druki do pobrania -
III Rok Podanie o wpis warunkowy i przedłużenie sesji -
IV Rok Wykaz specjalizacji- studia II stopnia -
II Rok II stopień
-
-
Żywienie Człowieka Zestawy pytań obowiązujące na egzaminie inżynierskim
-
-
Towaroznawstwo nr konta: 38 1060 0135 1100 0009 9990 0702- Towaroznawstwo Żywności - legitymacja 25,50 zł, indeks 7,50 zł Obciążenie sal wykładowych zajęciami - semestr zimowy 2011/2012
DS na rok akademicki 2011/2012
DS I rok na rok akademicki 2011/2012
Nowe formularze wniosku o stypendium Regulamin praktyk dla studentów -
Wykaz dokumentów i wniosek Jakość i Bezpieczeństwo Żywności
Towaroznawstwo Technologia ŻywnościŻywienie CzłowiekaRamowy program zajęć terenowych-Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Organizacja i przebieg praktyk
[center]Wydziałowa Rada Samorządu Studenckiego[/center][center]Gabriela Baran[/center][center]przewodnicząca[/center][center]tel. 888 282 555
e-mail: gabriela.baran@gmail.com[/center][center][/center][center]Karolina Miśta[/center][center]zastępca[/center][center]odpowiedzialna za:
- Studenckie Koło Naukowe Technologów Żywności
- Akademickie Koło PCK i Klub Honorowych Dawców Krwi przy Uniwersytecie
Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
tel. 662 202 240
e-mail : karolina.mista@gmail.com[/center][center]Robert Łoś[/center][center]zastępca[/center][center]tel.784 978 171
W przypadku pytań dotyczących wydziału, uczelni prosimy o kontakt oraz
odwiedzin podczas dyżurów w pokoju 0.36 WRSS.[/center]